Ongewenst urineverlies

Trizz® ondergoed helpt geur te zuiveren bij ongewenst urineverlies. Het Trizz® ondergoed komt in de plaats van gewoon ondergoed en absorbeert geur; de urine wordt opgevangen door het gebruik van inlegkruisjes of incontinentiemateriaal die u blijft gebruiken. Trizz® ondergoed geeft bewegingsvrijheid en vertrouwen omdat eventueel vrijkomende geuren worden gezuiverd.
De schatting is dat in Nederland meer dan 1 miljoen mensen last hebben van ongewenst urineverlies in meer of mindere mate:

 • Overactieve blaas
  Andere benaming daarvoor is urge- of aandrangincontinentie. Het is een vorm waarbij men aandrang voelt om te urineren, maar de urine komt dan ook meteen. In feite trekt de blaas samen op het moment dat dit eigenlijk nog niet zou moeten. Er kunnen lichamelijke of psychische oorzaken aan ten grondslag liggen.
 • Druppelincontinentie
  Druppelincontinentie wordt gekenmerkt door het ongewild druppelsgewijs verliezen van urine. De oorzaak kan zijn een vergroting van de prostaat, waarbij er een obstructie is van de urinebuis. Deze vorm van incontinentie komt bij vrijwel alle mannen voor.
 • Stress incontinentie
  Stress- of inspanningsincontinentie is meestal het gevolg van een verslapping
  van de bekkenbodemspieren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren na een bevalling.
  Ongewild urineverlies vindt plaats bij plotselinge drukverhoging in de buik, bijvoorbeeld bij tillen, bukken, lachen of sporten.
  Deze vorm van incontinentie komt vaak voor bij vrouwen na de overgang.
 • Neurologische stoornissen
  Bij deze vorm is er sprake van een stoornis aan het zenuwstelsel, waardoor de controle over de blaasspieren totaal kan zijn verdwenen.
  Ook andere hersenafwijkingen (zoals een verstandelijke handicap of dementie) kunnen deze vorm van urine-incontinentie veroorzaken.

Transpiratiegeur:
De mens heeft twee soorten zweetklieren: eccriene en apocriene. Eccriene klieren produceren zweet dat voor 99 uit water bestaat; dit zweet ruikt helemaal nergens naar. Ook het door apocriene klieren geproduceerde zweet is vrijwel geurloos. Maar wanneer bacteriën die op je huid leven (tientallen miljoenen per vierkante centimeter) het apocriene zweet afbreken, komt daarbij die typische transpiratiegeur vrij. Bij emotioneel zweten zijn zowel de eccriene als de apocriene zweetklieren actief.

Trizz t-shirts zijn in staat om de sterke en bittere geur die kan ontstaan bij het zweten, te zuiveren. Dat is voor uzelf en uw omgeving wel zo prettig.

over ons trizz specs titel

over ons trizz specs arrowKwaliteitsproducten met unieke eigenschappen

over ons trizz specs arrowVeilig betalen

over ons trizz specs arrowSnelle levering in neutrale verpakking

over ons trizz specs arrowPrivacy gewaarborgd

Nieuws

Bestellen van de Trizz producten kan vanaf nu via Bol.com