In 2005 zijn we gestart met de eerste gedachten en experimenten om textielproducten te ontwikkelen die geuren kunnen absorberen. Met name bedoeld voor lichaamsgeuren die in ons dagelijks leven een probleem kunnen zijn.
Na vele ontwikkelingen, proeven en tests (waaronder een TNO test) is het ons gelukt om buitengewoon goed werkende producten te maken. En we zijn echt trots op deze innovaties.

Het aldus ontwikkelde ondergoed absorbeert geur zonder de huid af te sluiten. Dit bijzondere textiel hebben we de naam Trizz gegeven, een samenvoeging van ‘textiel’ en ‘fris’ (met een creatieve interpretatie).

De ontwikkelingen waren destijds een ‘bij-activiteit’ van de marketing & innovatie consultancy InnoBrands®, maar is nu ondergebracht in het separate, zelfstandige bedrijf Trizz bv.
Ons kleine, maar zeer innovatieve bedrijf is gevestigd in Delden, vlakbij Enschede zodat we dicht in de buurt zitten van de Universiteit Twente, waar ook veel materiaalonderzoek wordt gedaan. Niet voor niets kent Twente een lange textieltraditie, en de laatste jaren ook steeds meer met hoogwaardige producten.

Wij zijn trots op onze unieke producten en krijgen ook veel reacties van tevreden gebruikers. We hopen dat u met veel plezier en vertrouwen onze producten zult dragen.

Namens ons Trizz® team:

Hoe werkt het?

Ons speciaal ontwikkelde Trizz® textiel heeft microscopisch kleine poriën die de eigenschap hebben om geuren aan zich te binden.
Het werkt als een soort fijnmazig filter: de geurmoleculen worden uit de luchtstroom gezuiverd zodat ze niet aan de omgeving worden afgegeven, en u en uw omgeving ze dus niet zullen ruiken.

Trizz kan een grote hoeveelheid geur opnemen, zoals de geur van:
-geur bij ongewenst urineverlies.
-penetrante transpiratiegeur

Deze vezels hebben we verwerkt in ondergoed, speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van ongewild urineverlies.
Het ondergoed bestaat uit een combinatie van katoen, Trizz-vezels en elastan.
De trizz velezels zijn in het ondergoed verwerkt aan de onderzijde en in het voor-pand. Het textiel ademt en zuivert en is zeer comfortabel te dragen. Het kan gewoon gewassen worden zodat de poriën weer open en ‘leeg’ zijn. De werking is ongeveer een jaar.

Trizz® ondergoed en t-shirts worden gedragen in plaats van gewoon ondergoed en gewone t-shirts of hemden. Gebruikt u inleggers of maandverband, dan blijft u die gebruiken. De inleggers en het maandverband zijn bedoeld om het vocht op te nemen. Trizz® zal de vrijkomende geuren zuiveren.

over ons trizz specs titel

over ons trizz specs arrowKwaliteitsproducten met unieke eigenschappen

over ons trizz specs arrowVeilig betalen

over ons trizz specs arrowSnelle levering in neutrale verpakking

over ons trizz specs arrowPrivacy gewaarborgd

Nieuws

Bestellen van de Trizz producten kan vanaf nu via Bol.com