Veel gestelde vragen

Hieronder hebben we voor u de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje gezet:

1. Hoe werkt een Trizz® product?

2. Voor wie zijn de producten bedoeld?

3. Wat zijn de voordelen?

4. Is het uitwasbaar?

5. Zijn de materialen huidvriendelijk en veilig?

6. Hoe lang gaan de producten mee?

7. Wanneer is het textiel verzadigd?

8. Zijn er testresultaten van de werking?

9. Kan een geleverd product worden terug gestuurd?

10. Door wie worden de producten geproduceerd?

11. Absorbeert Trizz® ook vocht?


1. Hoe werkt een Trizz® product?
Het speciale Trizz® textiel absorbeert ongewenste lichaamsgeuren door de geur op te nemen in microscopisch kleine poriën.

 terug

2. Voor wie zijn de producten bedoeld?
De Trizz® producten zijn speciaal ontwikkeld om ongewenste lichaamsgeuren te absorberen. Daarom zijn de producten ideaal voor mensen die last hebben van ongewenst urine verlies of incontinentie; en voor wat betreft de T-shirts voor mensen met een sterke, bittere transpiratiegeur en die daarvan last hebben in hun dagelijks functioneren. Denk bijvoorbeeld aan bedienend personeel in winkels, horeca maar ook aan artsen of mensen in de verpleging. Voor wat betreft urineverlies: u gebruikt het Trizz ondergoed in plaats van uw gewone ondergoed, en gebruikt de inlegkruisjes, maandverband of incontinentiemateriaal zoals gebruikelijk.

  terug

3. Wat zijn de voordelen?
De Trizz®-vezels absorberen ongewenste (lichaams)geuren zodat uzelf en mensen in uw omgeving daar geen last van ondervinden. Voor mensen die last hebben van ongewild urineverlies biedt Trizz® ondergoed een extra stuk zekerheid en daarmee bewegingsvrijheid, omdat er geen geuren vrijkomen.

  terug

4. Is het uitwasbaar?

Ja de producten zijn gewoon te wassen in de machine op 40 graden. We adviseren geen gebruik te maken van een wasverzachter, want dat kan de geuropname belemmeren. We adviseren juist wel om de Trizz® producten na het wassen in de droger te stoppen, daardoor openen zich de microscopische poriën nog beter, zodat ze de opgenomen geuren weer vrij geven om daarna weer optimaal geur te kunnen absorberen.

Klik hier voor de wasinstructies.

  terug

5. Zijn de materialen huidvriendelijk en veilig?
Trizz® bestaat voor ongeveer 90% uit volledig natuurlijke materialen: katoen en Trizz® vezels, waardoor het textiel optimaal kan ademen. Alleen de elastische weefsels (Elastan, ongeveer 5 tot 8%) zijn niet natuurlijk. Elastan zorgt voor een prettige, elastische pasvorm. Onze producten zijn getest door Ökotex, en dat geeft aan dat er geen schadelijke stoffen in zijn verwerkt. We mogen dan ook het Ökotex label voeren. De oorspronkelijke toepassing van de Trizz® velzels komt uit de defensie industrie, waar het wordt gebruikt in gasmaskers en beschermende kleding tegen gassen.

  terug

6. Hoe lang gaan de producten mee?
Bij normaal gebruik houden de Trizz® producten minimaal een jaar hun geurabsorberende werking.

  terug

7. Wanneer is het textiel verzadigd?
Ervaring leert dat ons textiel zeer grote hoeveelheden geur kan opnemen. De menselijke lichaamsgeur van één dag (zoals transpiratie geur en geur bij urine-verlies), kan makkelijk door Trizz worden geabsorbeerd. Daarna uitwassen of uitspoelen, en de poriën zijn weer leeg voor een volgende dag.

  terug

8. Zijn er testresultaten van de werking?
De beste resultaten zijn in feite de ervaringen van de gebruikers zelf. In de ontwikkelperiode hebben we producten vanzelfsprekend uitgebreid zelf gebruikt en laten testen door een groot aantal test-personen. Daarnaast hebben we ons Trizz® materiaal ook laten onderzoeken en testen bij TNO-Quality of Life, in Zeist. In een test met gepelde gehalveerde uien gaf het Trizz® materiaal een geur reductie tussen de 84 en 89% na 1 uur, 4 uur en 16 uur blootstelling aan de geur, ten opzichte van gewoon katoen.

  terug

9. Kan een geleverd product worden terug gestuurd?
Vanuit hygiënische overwegingen kunnen de geleverde producten niet retour gestuurd worden. Wanneer wij een fout maken met betrekking tot uw bestelling zullen we die vanzelfsprekend herstellen.

  terug

10. Door wie worden de producten geproduceerd?
Wij van Trizz® bv hebben de producten ontwikkeld; onze productiepartner voor het ondergoed is Ten Cate vanwege hun hoge kwaliteitsstandaarden en de uitstekende pasvorm van de modellen.

  terug

11. Absorbeert Trizz® ook vocht?
De functie van de Trizz® vezels is om geuren uit de lucht te zuiveren, te filteren. Het heeft wel iets meer stof in het kruisje en in het voorpand zodat het iets meer vocht kan iopvangen dan gewoon ondergoed, maar het is niet bedoeld om te werken in plaats van inleggers. Gebruikt u normaliter inleggers, maandverband of inlegkruisjes, dan blijft u die gewoon gebruiken voor het opvangen van vocht.

over ons trizz specs titel

over ons trizz specs arrowKwaliteitsproducten met unieke eigenschappen

over ons trizz specs arrowVeilig betalen

over ons trizz specs arrowSnelle levering in neutrale verpakking

over ons trizz specs arrowPrivacy gewaarborgd

Nieuws

Bestellen van de Trizz producten kan vanaf nu via Bol.com